luni, 14 noiembrie 2016

Ritual de inchidere a relatiei cu trecutul


In articolul:

Luna Plina - 14 noiembrie 2016

iti spuneam ca la aceasta data ne intalnim cu un momentul simbolic, in care ne luam ramas bun de la trecut, pornind pe un alt drum si spre o noua destinatie. Iata de ce acest ritual, pe care ti-l propun, te va ajuta sa te desparti de toate experientele neplacute prin care ai trecut, pozitionandu-te pe un nou drum.

Tip de ritual — de vizualizare;
Cand se face ritualului — pe intreg parcursul zilei de 14 Noiembrie, incepand cu ora 00:01AM – 11:59PM;
Durata — 5-10 minute, in functie de cat de usor vizualizezi lucrurile.  
Recomandari —  Incearca sa te imbraci in haine deschise la culoare, cat mai comode, asaza-te confortabil intins pe pat sau pe o canapea. Este foarte important sa iti creezi o zona de liniste, astfel incat deconecteaza pret de cateva minute telefonul, televizorul sau stai deoparte de sursele de zgomot.


PASUL 1 — VIZUALIZEAZA MAREA/ MUNTELE

Rosteste o rugaciune cu care esti familiar, vizualizeaza cum te imbraci in lumina aurie din cap pana in picioare, inchide ochii, respira adanc si vizualizeaza-te fie pe malul unei mari, fie pe varful unui munte. Nu toata lumea este confortabila cu imaginea marii si, la fel, nu toata lumea este confortabila cu imaginea unui munte, insa aceste doua imagini reprezinta cei doi poli care activeaza semnul Scorpionului, semn al abisului si al renasterii totale! Alege polul cu care te simti tu cel mai confortabil, muntele sau marea. Este important sa stii ca nu poti vizualiza ambii poli! Vizualizeaza, bucura-te de linistea marii sau de inaltimea muntelui, de privelistea pe care o ai, de aerul curat pe care il simti mental ca te inconjura.

PASUL 2 — VIZUALIZEAZA DRUMUL TRECUTULUI

In spatele tau, indiferent de zona geografica pe care ai selectat-o, se intinde un drum. Stii ca ai parcurs acest drum. Esti constient de experientele pe care le-ai avut, este drumul vietii, te-ai bucurat de el, ai intalnit oameni interesanti, ai capatat experiente noi, ti-ai descoperit puncte de putere si de slabiciune si in esenta, acest drum te-a marcat pe termen lung. Vizualizeaza drumul, bucura-te de el, te afli inca pe el, onoreaza-l!

PASUL 3 — LADA EXPERINTELOR NEPLACUTE

Imagineaza-ti apoi ca ai in spatele tau o lada foarte mare din lemn in care incepi sa arunci mental toate experientele neplacute pe care ti le poti aminti, care te-au marcat profund, ia-ti timpul necesar sa le arunci una cate una multumindu-le mental pentru trairile pe care ti le-au adus, pentru faptul ca te-au facut mai puternic, ca te-au determinat sa iei anumite decizii.

Ai rabdare, da-ti timp sa pui cat mai multe amintiri neplacute in aceasta lada. Cand simti ca s-a umplut lada, imagineaza-ti ca ii dai foc si o privesti cum arde, ai trait acele experiente, nu mai ai nici un motiv sa le experimentezi, ai invatat din ele, asadar nu mai are nici un rost sa devina o lectie.

Multumeste acestor experiente neplacute ca au existat, ca ti-au fost maestri. Acum te simti puternic, stapan pe tine sa continui mai departe drumul vietii trecand prin noi experiente.

Cand lada a ars complet, imagineaza-ti ca aduni cenusa si fie o arunci in valurile marii, fie o imprastii de pe varful muntelui si te simti impacat si linistit. Ai un sentiment profund de automultumire si de recunostinta pentru toate experientele prin care ai trecut.

PASUL 4 — VIZUALIZAREA DRUMUL VIITORULUI

Imagineaza-ti ca in partea ta dreapta se deschide un nou drum frumos, stabil, bine pavat, curat, luminos. Este foarte important sa fie partea dreapta deorece semnifica, in acest ritual, trecerea la o noua etapa pozitiva. 

Priveste acest nou drum, bucura-te de el! Este noul drum pe care urmeaza sa mergi... viata ta sa indreapta intr-o noua directie. E o noua destinatie pe care o vei descoperi de-a lungul acestui drum. Nu-ti stabili nici o directie, bucura-te doar de bucurie explorarii acestui drum.

Sa ai parte de pace, lumina si bucurie! Asa sa fie!

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu