luni, 13 februarie 2017

Luna plina si eclipsa de Luna in Leu - cand mintea ingenunchiaza in fata inimii


Pe 11 februarie la ora 2:32, a avut loc Luna plină pe axa Leu-Vărsător, însoțită de o eclipsă de Lună.

Este prima eclipsă din cele 4 care vor avea loc în acest an, face parte dintr-o serie de eclipse "prietenoase" și se constituie într-un moment-pivot în viața noastră, având în vedere contextul energetic în ansamblu. Acum se deschide un portal extraordinar, în care ne șlefuim și transformăm, devenind tot mai conștienți de drumul nou care ni se potrivește si pe care îl îmbrățișam începând cu acest an. Acest portal se va închide în luna august, când vor avea loc ultimele două eclipse din acest an.

Iată câteva linii pe care să le urmărim în aceste zile și chiar  în următoarele luni:

1. Travaliu creator - e posibil să ne simțim ca și cum urmează să dam naștere la ceva. Un proiect nou, o relație, o cale inedită și mai ales un nou fel de a trăi și manifesta darurile în lumea asta. Este la propriu resimțit ca un travaliu, un clocot interior, tumult emotional, neastâmpăr... care poate să vireze în multe nuanțe emoționale, de la furie și ciudă îndreptată spre noi însine, până la frica de necunoscut dublată de entuziasmul noului... Cei mai mulți pot simti un fel de frustrare, ciudă pe ei înșiși, pentru că realizează acum că s-au ținut pe loc singuri  și că sunt singurii responsabili de ceea ce aleg.

2. Eliberare, purificare, vindecare. Într-un fel sau altul, avem ocazia să eliberăm rapid o serie de scheme vechi energetice, de gândire și de atitudine. Putem elibera emoții, resentimente. Putem să ne desprindem de diverse persoane si contexte care ne-au limitat și în care nu mai dorim să investim energie, timp, atenție... Iar în acest sens, avem privilegiul acum să vedem ce nu ne folosește și să transmutăm RAPID energia stagnantă. Unii se pot vindeca spontan, indiferent pe ce palier al ființei (fizic, emoțional, psihic, spiritual...) si pot elibera multă suferință pe care au dus-o în spate. Pentru asta, e nevoie să fim dispusi să iertăm, să ne abandonăm, să primim tot ce vine, sa aducem pace în noi ...

Oferte ce iti merg la INIMA

3. Dor de bucurie. Leul este semnul bucuriei de viața, iar această eclipsă de Lună în Leu ne aduce aminte de lucruri, oameni, activităti, hobby-uri, pe care le-am putea relua pentru bucuria noastră. Si ne îndeamnă să învățăm să facem alegeri doar pentru bucuria noastră și sa încetăm cu compromisurile. Sa trăim conștienți de inima noastra, cu curajul de a fi cine suntem și a ne exprima cum simțim din adâncul ființei noastre.

4. Iubire. Eclipsa de Luna în Leu poate fi  un moment unic în care mintea îngenunchează în fața inimii, resemnată și obosită, cerând ghidare: "eu nu mai știu cum. Am obosit. Arată-mi o altă cale". Este momentul în care s-ar putea să realizăm că suntem restanți în ce privește iubirea dăruită și că am uitat să și primim. Dar mai ales că nu ne iubim pe noi, în așa măsură încât să creăm cu bucurie. Însă acum primim influxuri energetice care ne pot da senzația la propriu că ajung până la noi, la inimile noastre, reflectând și radiind iubirea dinăuntru spre în afară. Pentru că în final noi suntem IUBIRE și acum ne amintim asta.

5. Șansă neașteptată. Pentru mulți, sunt disponibile căi de acces și comunicare/conexiune cu Universul și cu Conștiința universală, fără precedent. Acum nu trebuie decât să întrebi și primești instant răspunsul. În interior. Trebuie doar să ai încredere în el. De asemenea, e posibil ca unii dintre noi să primim daruri, vești, semne de împlinire a unor cerințe adresate Universului cine știe cu cât timp în urmă, de care poate am și uitat. Și acum, spre uimirea noastra, după ce am uitat și ne-am detașat, apar șanse nesperate, în haine suprinzătoare, frumoase, care ne răstoarna realitatea și ne blochează mintea. Asta depinde și de munca pe care a făcut-o fiecare cu el până acum, de curățenia pe care o păstreaza în mintea sa și de capacitatea de a primi... noul.

6. Nouă viziune. Idei. Inspirație. Soluții noi la situații vechi. Rezolvări de la sine.

7. Darul care suntem în lume. S-ar putea ca elementele de noutate și caile despre care spuneam mai sus că se deschid, să aiba legătură cu daruri si talente pe care nu le-am manifestat. Iar acum primim un impuls, un bobârnac serios de la Univers, să ieșim de sub pat, din dulap sau de pe unde ne-am ascuns si să facem bine să traim plenar, sa stralucim din inimă și să ne aducem darurile la lumină. Nu mai e timp și vreme de dormit, iar cei care s-au multumit sa stea la umbra celorlati și să se complacă într-o bucla a experiențelor repetitive, acum au șansa să iasă din "ou", să se arate de-adevaratelea.

Fie primit! Eclipsă în bucurie și iubire, tuturor!

Sursa: AstroCafe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu