vineri, 19 august 2016

Promotie 1 august - 1 septembrie


Cabinetul Forta Vietii , va despagubeste pentru daunele aduse starii dumneavoastra de sanatate de canicula acestei veri toride, cu urmatoarele oferte la preturi promotionale:

- DIAGNOSTIC NON LINEAR SI TERAPIE 3D CELL
(90 minute, cu 93 Lei in loc de 150 Lei dupa 1 Septembrie;
Pentru pensionari, 75 Lei in loc de 100 Lei, dupa 1 Septembrie)

-TERAPIE CU RAZE INFRAROSII SI IONI NEGATIVI + AQUA DETOX
(60 minute, cu 50 Lei in loc de 75 Lei dupa 1 Septembrie;
Pentru pensionari, 40 Lei in loc de 50 Lei dupa 1 Septembrie)

Descrierea terapiilor:

Descriere DIAGNOSTIC NON LINEAR SI TERAPIE 3D CELL

Acest echipament de diagnosticare permite urmarirea apropiata a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, trecand prin caracteristicile undelor fluctuante ale tesuturilor corpului pina la nivel celular si cromozomial.



Metoda de diagnostic nonliniara (NLS) permite:
- realizarea unei recunoasteri calitative a conditiilor de functionare ale organismului,
- controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului,
- evaluarea naturii unei patologii.

Fiecare afectiune poate fi prezentata ca o eroare in sincronizarea armonioasa a unui obiect biologic. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului. Terapia se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie a diferitelor oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa modulate, produse de catre aparatul de biorezonanta si de corectare a echilibrului organismului.

NLS 3D CELL are 3 functii principale:
- Detectarea starii de sanatate a corpului uman (poate cu ușurință, eficient si cu acuratete de 90% sa arate condiția fizica și predispozitiile la unele boli)
- Scanarea produselor alimentare și de sănătate daca sunt utile sau daunatoare pentru organism.
- Două aspecte ale funcției de tratament a organelor corpului - reechilibare energetica și META-TERAPIE

Dispozitivul 3D CELL analizeaza 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor, glandelor, celulelor, diagnosticheaza 4352 tipuri de boli diferite, da indicatii despre tratamentul necesar, poate recomanda un tratament anume propus de terapeut.

Descriere TERAPIE CU RAZE INFRAROSII SI IONI NEGATIVI + AQUA DETOX

SALTEAUA cu PIETRE DE JAD

Salteaua cu pietre de jad este un produs avansat si eficient in mentinerea sanatatii si preventie, care contine numai pietre de jad naturale. Pietrele de jad naturale au capacitatea de a emite raze infrarosii de unda lunga de 8 – 14 microni. Cand jadul este incalzit, emite raze infrarosii de unda lunga care penetreaza in adancime corpul. Razele au efecte benefice pentru muschii de suprafata, dar si pentru celulele de la interior, inclusiv pentru vasele de sange, glandele limfatice si nervi. Aceste raze vitalizeaza functiile biologice ale celulelor noastre si cresc circulatia, calmeaza neuralgiile, durerile de spate, durerile de artrita, elimina toxine si dioxidul de carbon din corp si au o functie antibacteriala.

Salteaua cu Jad termica poate:
- Produce ioni negativi pentru a imbunatati rezistenta organismului in fata bolilor
- Previne patrunderea substantelor daunatoare in organism si imbunatateste imunitatea
- Ideala pentru infrumusetare si ingrijirea sanatatii
- Elimina toxinele din organism
- Arde calorii si tine sub control greutatea
- Calmeaza durerile
- Imbunatateste sistemul imunitar
- Imbunatateste considerabil aspectul pielii (tenului)
- Reduce stresul si oboseala

Undele naturale emise de salteaua cu pietre de jad sunt in special benefice pacientilor mai in varsta care sufera de hipertensiune, diabet, apoplexie, insomnie, boli ale tractului gastrointestinal, artrita.

AQUA DETOX

Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza doar 30 minute. Prin detoxifierea organismului se produce colorarea apei in diferite nuante. Verde/galben este dovada detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica detoxifierea ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosu indica toxine purtate in circuitul sangvin. Portocaliul iti arata ca pana si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp.

• detoxifierea sistemului imunitar
Sigur, o dieta echilibrata si un stil de viata corect sunt solutiile imuabile ale unei tinereti fara batranete. Aparatul de detoxifiere DetoxSpa iti asigura o intarire a sistemului imunitar. Datorita actiunii sale prelungite de detoxifiere (merita retinut ca procesul de detoxifiere a organismului continua pe caile clasice chiar si la 48 de ore dupa incheierea tratamentului), sistemul imunitar se reface repede si isi revine la parametrii normali de functionare intr-un timp – record.

• detoxifierea bio – energetica
Substantele toxice acumulate in organism de-a lungul timpului sunt “atrase” spre exterior si usor eliminate gratie celor peste 2000 de pori intalniti la nivelul talpilor. Prin detoxifierea organismului lasi in urma semnele de oboseala, te simti revigorat, reenergizat, dormi mai bine si te poti concentra pe aspectele mai importante ale vietii. Detoxifierea este solutia ideala pentru un corp sanatos.

Indiferent daca nu te simti in apele tale sau ai exagerat cu mancarea si vrei sa iti revigorezi organismul, detoxifierea este un proces important pentru curatarea organismului. Detoxifierea se efectuează cu un aparat profesional, ultramodern, din generaţia 2011, fabricat în SUA. Ea se realizează prin osmoză, un procedura nouă, ce nu foloseşte medicamente, suplimente nutritive şi nici un fel de substanţe chimice.

Osmoza este un proces de difuziune a uneia sau mai multor substanţe (dintr-o solutie) printr-o membrana permeabilă sau semipermeabilă. În cazul nostru solutia este sângele, limfa şi alte fluide corporale, iar membrana permeabila este pielea picioarelor.

Procedura durează 30 de minute timp in care vei sta cu picioarele intr-o cadiţă cu apa calduţă iar aparatul ionizeaza apa din cadiţă cu microcurenţi prin electrozii de inox. Prin corpul tau nu trece nici un curent şi nu creează nici un fel de senzaţie. Toxinele din organism se aduna în cadiţă prin fenomenul de osmoza şi vor colora apa in mod diferit in funcţie de setarea aparatului sau de afecţiunile tale.

Cadiţă este invelita intr-o folie de unică folosinţă pentru igienă maximă.

Foto: Forta Vietii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu