marți, 16 august 2016

Scoala Feminitatii


Dragele mele, va rog,  luati-va cateva minute pentru voi si intrebati-va: "Este asta viata la care visam cand eram copil? Unde este inima mea, sufletul meu? Ce imi soptesc ele?"

Pentru cateva minute iesiti din cutia sociala in care traiti si ascultati-va pe voi! Lasati durerile reprimate, vorbele inghitite, emotiile astupate bine si simtirea tocita sa iasa la suprafata. Regasiti-va si reuniti-va cu voi in plenitudinea a ceea ce sunteti. Indiferent ca va da o lacrima sau simtiti furia cum iese din adancuri, ori daca va vine sa fugiti pe usa afara - faceti-o! Acordati-va atentie si timp pentru a va intelege si a va pune pe primul loc, poate pentru prima oara in ani de zile!

Femeie!!!
REvino la ceea ce esti!
Esti om, esti esenta divina!
Si tu meriti la fel ca oricare fiinta sa fii rasfatata, sa fii mangaiata, sa ti se vorbeasca frumos, sa iesi si sa te distrezi, sa te dai cu ruj indiferent de varsta, sa porti rochii cu flori chiar daca ti se pare tie ca nu mai esti tinerica!


Inchide ochii, deschide-ti inima, respira profund si imagineaza-ti cea mai frumoasa femeie din Univers. Identifica-te cu Ea si las-o sa iti umple inima cu prezenta sa luminoasa. Era energiei feminine a revenit; armonizeaza-te cu ea, cu tine si fii si in fizic, in exterior, frumusetea care esti de fapt in interior! Nu mai accepta nimic din ceea ce nu simti.

Valoarea ta este mai presus de orice valori si bunuri pamantesti, pentru ca tu esti puternica si plina de forta benefica si poti transforma in bine oamenii dragi si viata pe Pamant! Responsabilitatea ta este insa doar sa descoperi FEMEIA CARE ESTI, sa o trezesti si sa o eliberezi, pentru ca meriti sa descoperi tu insati ca ESTI, cu ADEVARAT, cu TOTUL si cu TOTUL MINUNATA !!!

Si pentru a face aceasta descoperire, ce alta metoda mai minunata poate fi decat muzica?!?!
MUZICA ! Calea pentru REconectarea la ETERNUL FEMININ !!!
Va invit deci, sa facem impreuna aceasta experienta, cantand.

Welcome to KaraokeParty!

Dragi prietene si prieteni!
Va invit la intalnirea bilunara a SCOLII FEMINITATII, infiintata in cadrul Scolii Spirituale World of Wisdom and Spiritual Adventure. Acest nou proiect ne va ajuta sa experimentam impreuna diverse metode de REgasire, traire si exprimare a feminitatii din noi.

In cadrul acestui nou modul vom apela la inspiratie si traire pentru a obtine ELIBERARE. Sa continuam calatoria in descoperirea propriei feminitati, eliberand prin cantec emotiile incatusate, nemanifestate. Vom incheia fiecare intalnire cu un dans Hula special, energizant ( Hula, este un mijloc minunat de a exprima cu bucurie si pasiune SINELE. Este dansul ce armonizeaza laturile feminine si masculine ale naturii umane).

La urmatoarele intalniri vom folosi diverse tehnici de stimulare si exprimare a feminitatii, cum ar fi dansul, desenul, jocul de roluri, machiajul si altele.

Intalnirile vor avea loc din doua in doua saptamani la Centrul Forta Vietii. 


  • Mai multe informatii despre Marlena Scarlat si cabinetul Forta Vietii puteti gasi la paginile:

https://www.facebook.com/marlena.scarlat
https://www.facebook.com/forta.vietii.1
http://www.fortavietii.ro/


  • Informatii despre Scoala Spirituala World of Wisdom and Spiritual Adventure a carui membru este Marlena Scarlat puteti gasi pe paginile:

http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom

Va astept cu drag!

Marlena Scarlat
Psiholog-Terapeut holistic

Foto: FreeImages

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu